Ultraskiff 360 je prenosna platforma za lov, ribolov, ronjenje i opuštanje. To je jedini patentirani prenosivi brod, okruglog dizajna.

 Napravljena je od polietilena i nerđajućeg čelika, i što je veoma bitno, oba materijala su izuzetno lagana i izdržljiva. Ova platforma je u prečniku široka 2 metra, visine je oko 40cm, što čini njen dizajn veoma kompaktnim.

 Lako je prenosiva i nije zahtevna za održavanje. Može se čuvati u zatvorenom ili otvorenom prostoru, i za ovu platformu ne plaćaju se troškovi registracije ili bilo koji drugi troškovi, koje inače veći brodići imaju.

 Čovek koji je osmislio ovu fenomenalnu platformu je kajakaš i ribar. Razmišljao je o tome kako bi bilo odlično osmisliti kajak na koji može da se montira udobna stolica, dosta pregrada i držači za vesla, a da se zbog tih dodataka ne žrtvuju njegova veličina, težina i trajnost. Okrugli dizajn je najlogičnije rešenje, a pritom je veoma zanimljiv i primamljiv za tržište.

 Ultraskiff 360 ima za cilj da pruži ribolovcima udobno i praktično pecaroško iskustvo. Platforma je dizajnirana tako da ne može da se prevrne, amortizi odlično kompezuju težinu sa svi strana i tako daju osećaj da je platforma uvek u vodoravom položaju, na koji god njen deo se prebaci sva težina. Ovo je veoma zgodno u trenutku kada se veća riba uhvati za mamac, ali i za ne plivače koji mogu bezbedno loviti i osećati se sigurno na velikoj udaljenosti od obale.

 Postoji mnogo načina da je svaki vlasnik ove platforme prilagodi svojim potrebama, bilo to da će promeniti postolje, montirati udobnije sedište, dodati sidro, hladnjak… svi ovi dodaci dostupni su svakome, ko vidi sebe kao vlasnika, jedne ovakve ribolovačke platforme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.